top of page

"Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet."

Citat fra Den lille Prins af Saint-Exupéry

Skriv fra dit Hjertes Univers

- sådan opnår du transformation i dit liv

Mini onlinekursus der kan give indsigt og udsigt fra dit Hjertes Univers med brug af freewriting.

 

Går du med nogle uafklarede spørgsmål i livet, nogle følelser eller hændelser, der har været svære at håndtere, så kan du ved at kontakte dit Hjertes Univers og skrive derfra opnå større klarhed i dit liv, fred og glæde.

 

På dette mini online kursus guider jeg dig til at gøre noget godt for dig selv ved at komme i kontakt med dit Hjertes Univers, så nye løsninger kan stå tydeligere frem. Du kan få vigtige erkendelser, som kan skabe en lysere fremtid for dig. *

 

Lad det, der kommer gennem blyanten, gøre det muligt for dig.

Du kan også bruge metoden, hvis du har en bestseller "i maven" eller skal skrive på anden vis og har en skriveblokering, der behøver frisættelse.

 

Du inviteres til at finde ind til:

 

 • Der, hvor dine dybe svar findes. 

 • Der, hvor du kan folde dig ud fra. 

 • Der, hvor du kan være nysgerrig på dig selv fra hjertets perspektiv.

 

Jeg selv stiftede for første gang bekendtskab med at skrive i et intuitivt flow for over 15 år siden, og metoden har gjort en verden til forskel for mig. Jeg bruger det nu dagligt i forbindelse med at skrive kanaliserede breve.

 

Freewriting, som også kaldes automat skrivning eller intuitiv skrivning, kan bidrage til intensive processer med svar fra dit Hjertes Univers - vel at mærke svar, som du ikke rationelt kan tænke dig til. Det eneste du behøver at have til rådighed er papir, blyant, tid og rolige omgivelser.

 

Kurset er et online videoforløb og består af:

 

 • Introduktions video (18 min.)

 • Modul 1: At skrive fra blomsterne i vasen (9 min). 

 • Modul 2: At skrive fra naturen (8 min).

 • Modul 3: At skrive efter en meditation (18 min).

 • Modul 4: At skrive efter en bøn (8 min).

 • Bonus video fra mit onlinekursus ‘Lad Af & Lad Op - med naturen som guide’ - om at skabe jordforbindelse (5 min).

 

Kurset understøtter:

 

 • Hjælp til selvhjælp

  • Selvudvikling

  • Selvledelse

  • Selvcoaching

 

I videoerne guider jeg dig step by step gennem forskellige måder at skrive på fra dybden af din intuition. I udvidet form kan du også skabe kontakt til din sjæl, universets vejledere og guider ved at koble op fra dit Hjertets Univers.

 

Modulerne lægger op til ‘øvelse gør mester’ tilgangen. Der suppleres med praktiske oplysninger til hvert modul. Ved at lave øvelserne i dit tempo, genbesøge dem, være nysgerrig, tage læring og gøre det til din egen praksis, kan du finde din unikke kontakt til dit eget Hjertes Univers. 

 

Din investering i modulerne er:

Pris: Kr. 799,- (inkl moms) 

 

Ved at trykke på knappen og på formularen ønsker at købe sender jeg dig indbetalings mulighed og efterfølgende videoerne, der er oploaded på Vimeo. Du har foreløbig adgang til videoerne i 6 måneder. Jeg har aktuelt ikke adgang til en onlineplatformen. Du kan også sende en besked til mig her, hvis du har spørgsmål vedrørende kurset.


 

Hjertehilsen

Lilli

* Udbyttet af kurset afhænger af dit udgangspunkt og evnen til selvrefleksion. Du skal være i stand til at arbejde med dig selv. For at få udbytte af kurset kræves det, at du er psykisk i balance og uden behandlingskrævende stress eller psykisk lidelse.

bottom of page