top of page

Hvem er jeg?

_A3A9225W-WEB.jpg

Jeg hedder Lilli Sørensen.

I 2021 besluttede jeg mig for at lægge mit arbejdsliv om. Efter 32 år i sundhedsvæsenet som læge, udlever jeg nu min passion som selvstændig og driver virksomheden Nature Coaching Institute ApS på fuld tid. 

Det ene ord, der kendetegner min virksomhed er Transformation, hvor jeg bistår mennesker i deres opvågningsproces med fokus på netop transformation, bevidsthed og sjælskontakt til at opnå et berigende liv.

Jeg bestræber mig på at følge min intuition og lytte til min indre guidance som for mig er meget vigtige elementer til at manifestere fra. Jeg bruger også mine intuitive evner til at kanalisere budskaber. 

I mit firma har jeg samlet coaching, personlig rådgivning sammen med naturens univers og det åndelige univers på en unik måde og fulgt mit kald til at formidle derfra. Til at være budbringer og spirituel mentor.

Jeg er passioneret i forhold til personlig udvikling og har gennem mange år gået Vejen selv. Det engelske udtryk The wounded healer rammer mit liv godt ind.

I 2023 udgav jeg min første bog, Vejen - Jesus Unplugged, som i en anmeldelse er beskrevet som en åndsvidenskabelig Game Changer. Du kan se mere om bogen her . I forordet kan du læse om min personlige historie, og hvordan bogprocessen kom igang.

Af natur er jeg nysgerrig og visionær og er optaget af 4 vigtige faktorer:

Naturen, det emotionelle, det fysiske og det spirituelle.

Krop - Sind - Ånd.

For mig er naturen en gavebod med masser af guidance til rådighed. Naturen har altid været min foretrukne legeplads, hvor jeg som barn trak på den bornholmske klippeurkraft. Naturen har vist mig et univers, der giver mulighed for at komme i kontakt med sig selv, sit hjerte, sin intuition og sin sjælsbevidsthed.

 

Fra mit tidligere virke som læge og leder har jeg indgående organisations- og ledererfaring som sektoransvarlig overlæge for skulderkirurgien på Vejle Sygehus gennem 13 år, som Klinikchef for Rygkirurgien i Region Syddanmark, fra kvalitets- og leanprocesser og undervisning i forbedringsledelse ud fra Den Syddanske Forbedringsmodel på Sygehus Lillebælt og sidst konstitueret ledende overlæge i psykiatrien i en kort periode. Jeg har løbende afholdt workshops og kurser indenfor aktuelle forandingsbehov hos ledere og medarbejdere i organisationen samt undervist på det tværfaglige kommunikationskursus Klar Tale samt i Eksistentielle Samtaler. 

Bemærk min virksomhed er ikke en lægepraksis. Det vil sige, at jeg yder ingen form for undersøgelser, lægefaglig rådgivning eller behandling. Forøvrigt er jeg fra 1. marts 2024 pensioneret læge.

Som ung var sport min allerstørste fritidsinteresse. Jeg trænede målrettet til stævner og DM i atletik og opnåede at være på landsholdet i kuglestød tre gange. I indendørssæsonen spillede jeg volleyball på divisionsplan. Det gav mig en masse skønne oplevelser, og jeg lærte, hvordan man ved at dedikere sig kunne nå et mål. Egenskaber, som jeg er meget taknemmelig for, og som jeg gerne vil give videre.

Jeg elsker foruden havearbejde også at synge og at male. Hvis du er nysgerrig på mine kreative udfoldelser, se her.


 

 • Forfatter til bogen Vejen - Jesus Unplugged. Lemuel Books, 2023

 • Den Spirituelle Entreprenør Uddannelse v Pernille Aalund & Rikke Høyer 2022

 • ICF certificeret Coach hos GROW2 (2006) 

 • ACC - Associate Certified Coach (2008)

 • UPW (Unleash your Power Within) v Tony Robbins (2007, 2020)

 • Project Next v Tony Robbins & Dean Graziosi (2021)

 • Mindfulness Instruktør basisuddannelse v Lone Fjorback (2012)

 • ALT (Advanced Lean Training) Virginia Mason Institute, Seattle (2017)

 • Tidligere Overlæge

 • Pensioneret Speciallæge i Ortopædkirurgi

 • I gennem et par årtier har jeg udvidet mine kompetencer indenfor coaching, personlig og spirituel udvikling.

bottom of page