Hvem er jeg?

_A3A9225W-WEB.jpg

Mit navn er Lilli Sørensen.

Det ene ord, der kendetegner min virksomhed er Transformation

 

I 2021 besluttede jeg mig for at lave mit arbejdsliv om. Efter 32 år i sundhedsvæsenet som læge, udlever jeg nu min passion som selvstændig og driver virksomheden Nature Coaching Institute ApS på fuld tid.

 

Som læge og leder har jeg indgående organisations- og ledererfaring som sektoransvarlig overlæge for skulderkirurgien på Vejle Sygehus gennem 13 år, som klinikchef, fra kvalitets- og leanprocesser og undervisning i forbedringsledelse ud fra Den Syddanske Forbedringsmodel og sidst konstitueret ledende overlæge.
Jeg har løbende afholdt workshops og kurser indenfor aktuelle forandingsbehov hos ledere, medarbejdere i organisationen samt undervist på det tværfaglige kommunikationskursus Klar Tale. 

Som ung var sport min allerstørste fritidsinteresse. Jeg trænede målrettet til stævner og DM i atletik og opnåede at være på landsholdet i kuglestød tre gange. I indendørssæsonen spillede jeg volleyball på divisionsplan. 

 

De erfaringer bygger jeg nu videre på i min virksomhed, som ikke en lægepraksis, og jeg yder ingen form for undersøgelser eller behandling. Derimod har jeg samlet coaching og naturens univers på en unik måde og fulgt mit kald til at formidle derfra. 

Jeg har sideløbende i årenes løb udvidet mine kompetencer indenfor coaching og personlig udvikling.

 

Aktuelt er jeg igang med Den Spirituelle Entreprenør uddannelse. Den hjælper mig, med at invitere min kreative side ud i det offentlige rum. Min passion for at udtrykke mig som billedkunstner samt at jeg er forfatter in spe med kanaliserede breve. 

Af natur er jeg nysgerrig og visionær. Jeg er passioneret i forhold til personlig udvikling og har gennem mange år gået vejen selv. Jeg er committet i forhold til at bistå med coaching og rådgivning til forbedringer i livet hos den enkelte, af lederskab, af processer i virksomheder/teams og sikre kvalitet. Sagt med andre ord at hjælpe med at transformere livet i den retning og nå det mål som du som person, som team eller virksomhed ønsker med fokus på autencitet og at være i kontakt med dig selv.

At trives på allerbedste måde.

At du kan leve dit liv i nuet, indefra og ud, i et liv med kærlighed og succes.

For mig er naturen en gavebod med masser af guidance til rådighed. Naturen har altid været min foretrukne legeplads, hvor jeg som barn trak på den bornholmske klippeurkraft. Naturen har vist mig et univers, der giver mulighed for at komme i kontakt med sig selv. At opnå harmoni ved at være i den energi.

Dette i kombination med mine mangeårige erfaringer med samtaler og ledelse på forskellige niveauer samt brug af mine intuitive evner stiller jeg til rådighed her i min virksomhed.

 

  • ICF certificeret Coach hos GROW2 (2006)

  • Den Spirituelle Entreprenør uddannelse v Pernille Aalund 2022, igangværende

  • UPW (Unleash your Power Within) v Tony Robbins (2007, 2020)

  • Project Next v Tony Robbins & Dean Graziosi (2021)

  • Mindfulness Instruktør basisuddannelse v Lone Fjorback (2012)

  • ALT (Advanced Lean Training) Virginia Mason Institute, Seattle (2017)

  • Speciallæge i ortopædkirurgi