Hvem er jeg?

_A3A9225W-WEB.jpg

Mit navn er Lilli Sørensen.

 

I 2021 besluttede jeg mig for at lave mit arbejdsliv om. Efter 32 år i sundhedsvæsenet udlever jeg min passion som selvstændig og driver virksomheden Nature Coaching Institute ApS, hvor jeg har samlet coaching og naturen på en unik måde.

Jeg er committet i forhold til at bistå med coaching til forbedringer i livet hos den enkelte, af lederskab, af processer i virksomheder/teams og sikre kvalitet. Sagt med andre ord at hjælpe med at katalysere livet i den retning og nå det mål som du, dit team eller virksomhed ønsker med fokus på autencitet og hjerteconnection.

For mig er naturen en gavebod med masser af guidance til rådighed. Naturen har vist mig et univers, der giver mig mulighed for at komme i kontakt med mig selv. Dette i kombination med mine mangeårige erfaringer med samtaler og ledelse på forskellige niveauer samt brug af mine intuitive evner stiller jeg mig til rådighed for dig.

Naturen har altid været min foretrukne legeplads, hvor jeg som barn trak på den bornholmske klippeurkraft. Nu sikrer jeg dagligt jordforbindelse ved at gå barfodet på græsplænen om morgenen, og jeg trækker på naturens energi til at sikre ro og balance samt til at få ideer i løbet af dagen.

 

  • ICF certificeret Coach hos GROW2 (2006)

  • UPW (Unleash your Power Within) v Tony Robbins (2007, 2020)

  • Project Next v Tony Robbins & Dean Graziosi (2021)

  • Mindfulness Instruktør basisuddannelse v Lone Fjorback (2012)

  • ALT (Advanced Lean Training) Virginia Mason Institute, Seattle (2017)