top of page

Anmeldelse

fra Lars Muhl 

 

"EN SJÆLDEN BOG I DANSK ÅNDELIG LITTERATUR

EN GAME-CHANGER

Tidligere overlæge og speciallæge i Ortopædkirurgi, Lilli Sørensen, har begået en sjælden bog i dansk åndelig litteratur, VEJEN – Jesus Unplugged. Jeg har nu brugt bogen til 'tilfældige' opslag i nogle dage og er hver gang blevet inspireret, ikke alene af bogens små og yderst velskrevne kapitler, men også af den autencitet, der lyser ud af dem. Det er erfaret stof, der videregives. Bogen er et lille orakel i sig selv. De første kristne kaldte sig selv 'De som går Vejen'. Jeg er bare så glad for at denne bog er udkommet. Det er lige nøjagtig hvad der er brug for lige nu. Tak Lilli."

Udgivelsesdato: Den 17. juni 2023 på www.lemuelbooks.dk

 

Fra bagsiden af bogen:

 

"Hvordan ville den 30-årige Jesus have ageret i vores verden med nutidige øjne? Hvad ville han have sagt til os? Du møder Jesus uden filter via Lilli Sørensens pen og inviteres til at reflektere over ordene og lytte indad i dit hjertes univers. Til at rydde op i dine egne skygger. Noget, der kræver mod og en stor portion selvkærlighed.

Ordene er nutidige, og det letter forståelsen og giver inspiration til at gå Vejen ved at tage stilling til Tro, Tillid, Tilgivelse, Tålmodighed og Taknemmelighed i dit liv.

Brug bogen som et opslagsværk, du har lyst til at lægge frem på sofabordet eller have med i tasken. Det kræver ingen trosretning at være nysgerrig på brevene. Læs et brev ad gangen, eller slå op og lyt indad, hvis du går med noget, du gerne vil have et indspark til at forløse. 

Tag bogen med i samtalen med dine nærmeste. Vi savner i den grad eksistentielle og åndelige samtaler i nærværet med andre.

Transformation Big Time. Det er hele rejsen værd."

Du kan lytte til mig her 

på Lemuel Books YouTube kanal klik her

bottom of page