top of page

Hvad kan naturen gøre for os?

Vi er natur og er omgivet af natur. 

FAQ

Hvordan kan naturen hjælpe os til sundhed?

Der findes talrige undersøgelser, der viser det. Ved at google 'natur sundhed' kommer over 5.000.000 resultater. Du kan selv gå på opdagelse, men her er et par links:

https://www.vifo.dk/nyheder/naturen-bidrager-til-sundhedsfremme/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28796634/

Du laver altid videoer, hvor du går på bare fødder på græsplænen - hvorfor?

Det gør jeg hver morgen for at lade natten af, lade op til en ny dag og få skabt jordforbindelse

Kan jeg komme dybere i kontakt med min intuition i naturen?

Ja

Først kan du mærke efter, hvad er intuition for dig? Eller mavefornemmelse, der hvor kroppen reagerer. 

Ved at opholde sig i naturen kommer vi i kontakt med noget, der er større end os selv. Større end vores ego og det vi tror, vi skal tænke os til. Et felt af muligheder. 

Hvad er intuition for dig?

Det er der, hvor jeg er i dyb forbindelse med mit hjerte og min sjæl og lytter indad og kommer i kontakt med min sjæls visdom. Bypasser hjernen og egoet.

Hvad er det vigtigste Lean element for dig?

Fokus på kommunikationsspild. Med andre ord at sikre fælles forståelse straks og at implementere det aftalte. For mig er #Humancare en meget vigtig faktor. At kommunikere fra hjerte til hjerte. Også selvom at der skal siges nej ud fra et bevidst perspektiv.

Hvor lang tid skal en virksomhed sætte af?

Det afhænger af behovet og den ønskede ledelsesmæssige målsætning.

Temamøder varer typisk 2-3 timer, mens Lean baserede workshops strækker sig over flere dage og er forudgået af møderækker og observationer i virksomheden.

Hvordan kan jeg som chef eller leder bruge Nature Coaching i mit arbejde, og hvilke personlige egenskaber hos mig vil egentlig blive styrket eller udviklet ?

Ved at tilføje naturens univers til 

ledelsesværktøjskassen kan det bevidste lederskab udbygges. Naturen inviterer til at bruge sanserne og i særdeleshed intuitionen på et dybere plan. Du kommer i kontakt til et univers, der er støtte end dig. Det er en vej til at styrke det til det bevidste- og autentiske lederskab. Og naturen kan bidrage til bevidst at stresse af og til opladning og ide-generering på forunderlig vis uden at skulle præstere.

Hvordan foregår dit arbejde med virksomheder og coaching?

Det afhænger af virksomhedens behov. Temamøder, foredrag og ledelsesrådgivning/coaching 1:1 kan både finde sted i virksomheden eller på andre lokaliteter inklusive i naturskønne omgivelser. En skov er særdeles velegnet til temamøder og samtaler.

Hvordan har du brugt Lean

Jeg fik uddannelsen i Advanced Lean Training med et forløb i USA på Virginia Mason Institute i Seattle mens jeg var en del af Forbedringsteamet på Sygehus Lillebælt og efterfølgende blev også certificeret i at bruge Den Syddanske Forbedringsmodel. I den forbindelse har jeg holdt workshops og undervist lederne på Sygehus Lillebælt i forbedringsledelse .

Har du et spørgsmål?

Brug chatboksen

Inviterer naturen til dybe samtaler, fællesskaber og nærvær?

Absolut!

I Nature Coaching handler det ikke om at præstere - derimod om at være. Være i nu'et, forankre fællesskab mellem mennesker.

"Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet."

Citat fra Den lille Prins af Saint-Exupéry

bottom of page