top of page

Elsker du naturen, og synes du godt, at du kunne bruge den lidt mere? 

Trænger du til at give dig selv en kærlig dag i fred og balance, hvor du vækker dine sanser i pagt med forårets komme, og alt der spirer? 

Elsker du naturens dufte og fuglenes kvidrende falbelader, så at dit hjerte bliver blødt og øjnene strålende?

Trænger du til at forbinde dig med jorden og mærke den dybe indre fred? 

 

Så tag med Lilli og Karmel ud i naturen i 4 smukke timer, hvor Lilli vil guide og grounde dig kærligt og nænsomt igennem dagen, og Karmel vil synge og spille meditative og healende sange og klange, så du bliver dybt dybt afspændt og kommer i kontakt med dig selv samt introducere dig for enkle selvhealende lyse og bevægelser fra den kinesiske qigong. 

 

Lilli er coach og tidl. overlæge og Karmel er lydterapeut. Begge optaget af de 4 sundhedsfremmende faktorer naturen, det emotionelle, det fysiske og det spirituelle. De mødte hinanden på Den Spirituelle Entrepenør Uddannelse og er gået sammen om denne skønne dag, som er skabt for at berige og nære din din sjæl og krop. 

 

Karmel har 15 års erfaring lydens healende vibrationer og sang. Hun er lærer og naturtræner og har faciliteret lydrejser I en årrække. Find Karmel på facebook: Karmel T Parran eller instagram @karmelperran.sound

 

Lilli's lange erfaring som læge og kirurg, har ledt hende mod naturens helende effekt for at medhjælpe til at nedbringe stressniveauet i vores liv. Igennem hele sit arbejdsliv har det sunde miljø ligget hende meget på sinde, og hun har derfor grundlagt Nature Coaching Institut for at hjælpe mennesker med at "komme tilbage til naturen". Lilli har en hjertekontakt, en blidhed og kærlighed til andre mennesker, som gør, at man føler sig tryg og set, når hun holder rummet, og faciliterer i naturen. 

Når Lilli ikke er at finde på bare tæer i morgen-sneen på græsplænen, holder hun foredrag i hele landet. Læs mere om Lilli på www.naturecoachinginstitute.com

 

 

Tid og sted:

 

Lørdag den 15. april

 

Kl. 13-17

 

Holtumvej 28, 7100 Vejle

 

Pris:

 

Kr. 333,- (inkl moms)

 

Vi serverer kaffe/te og snacks

 

Tilmelding her:https://www.place2book.com/da/sw2/sales/r7fm4nxqdw

 

Deltager antal max 10. 

Vi laver en venteliste, og du kan kontakte lilli@naturecoachinginstitute.com på mail.

 

Praktiske oplysninger:

 

Vi planlægger både at være indendørs i de smukke nye lokaler samt at være ude i den omliggende natur i landlige omgivelser. Ved dårligt vejr, trækker vi indenfor.

 

Medbring tøj til at være udendørs, liggeunderlag, pude/tæppe, drikkedunk, notesbog/skriveredskaber.

 

Bemærk: Du skal være i stand til at arbejde med dig selv og du deltager på eget ansvar. Workshoppen er ikke for dig, hvis du har behandlingskrævende stress, psykisk lidelse eller udfordrende livsomstændigheder aktuelt. Hvis du syg, så søg hjælp. 

bottom of page