top of page
Søg
  • lilsor

Undgåelsesadfærd


Eller overspringshandlinger. Du kender det helt sikkert godt fra mange situationer i det daglige liv. En opgave ligger og venter, men du finder hele tiden noget, der er sjovere, lige skal laves først, er lettere at gå til, og som ikke er forbundet med følelser af ubehag, frygt for noget eller gamle erindringer, der bremser dine planer.


Nu er det på tide at stoppe op. Den nye tid bringer nye vaner og nye måder at håndtere udfordringer på. Det er ikke længere egoets og hjernens sprog, derimod hjertets og sjælens sprog, der taler.

Det er en overgangsfase. Og ved at se tilbage på gamle mekanismer/skygger med nye øjne, kan du fange dig selv i opløbet.


Ved at have tillid til at der er en højere mening, og at det ikke er alt, du får svar på, kan du omfavne, hvad livet er.

Du kan sætte en transformationsproces igang ved at turde at rydde op i dig selv og give slip på illusioner. Dermed handle og agere i stedet for at blokere eller udskyde. Sætte dig fri til at leve i stedet for at overleve og presse ting igennem.

En måde er at gøre dig stille og kontakte din indre kerne. Lad alle dine følelser komme til udtryk. Også de mest rædselsfulde. Sid med dem i tillid til processen uden at springe over, hvor gærdet er lavest.

Deri ligger forløsningen, rensningen om du vil, og du gør dig klar til at manifestere med hjerte og sjæl i stedet for fra din hjerne og dit ego.

Naturens univers er et godt sted at opholde sig i for at skabe forbindelse til din indre kerne. Til at grounde. Sidde ved vandet, op ad et træ, på en græsplæne eller hvad du har mulighed for. Der også hjælp at hente i form at coachsamtaler i naturen med fokus på at få tilendebragt undgåelsesadfærd/overspringshandlinger, der forsinker eller decideret forhindrer dig i at nå et ønsket mål.


38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page